Цей сорт борошна найбільш поширений для випікання хліба, кондитерських виробів та виготовлення макаронів, так як має відмінні хлібопекарські властивості. Вироби з нього мають хороший об’єм і мілку пористість. Таке борошно краще за все використовувати для пісочного, листкового і дріжджового тіста. Борошно виготовляється згідно з ДСТУ 46.004 – 99, ГОСТу 26574 – 85, білого кольору із злегка кремовим відтінком, без кислого чи гіркого присмаку.
Показники:
- білизна 59-61 од;
- вологість не більше 15%;
- клейковина в нормі 24% – 28%;
- ІДК 60-65 од;
- число падіння 230-380 сек.
Відвантажуємо борошно фасовану в мішках 30 кг і 50 кг, а також є доставка муковозом до 35 тонн.