Цей сорт борошна найбільш поширений для випікання  хліба, кондитерських виробів та виготовлення макаронів, так як має відмінні хлібопекарські властивості. Вироби з нього мають хороший об’єм і мілку  пористість. Таке борошно краще за все використовувати для пісочного, листкового і дріжджового тіста. Борошно виготовляється згідно з ДСТУ 46.004 – 99, ГОСТу 26574 – 85, білого кольору із злегка кремовим відтінком, без кислого чи гіркого присмаку.

Показники:

  • білизна 59-61 од;
  • вологість не більше 15%;
  • клейковина в нормі 24% – 28%;
  • ІДК 60-65 од;
  • число падіння 230-380 сек.

Відвантажуємо борошно фасовану в мішках 30 кг і 50 кг, а також є доставка муковозом до 35 тонн.